VOGONS

Common searches


Search results

Display options

Re: I have an Aztech Sound card that I cannot seem to get the drivers working for.

Update. I'm a stupid idiot. While trying to diagnose the issue with digital sound, I was looking through all of the different utilities in the folder. I loaded up mixerset and lo and behold! The VOC was set to 0. SMDH. So the whole reason I wasn't getting any sound effects in Return to Zork? The …

Re: I have an Aztech Sound card that I cannot seem to get the drivers working for.

As for DOS drivers: you don't need any, it's hardware SB2.0 compatible. All you need is the config tool to set IRQ & DMA (as base address is set by jumper, currently 0x220 looking at your pic). In fact, you might not even need that - you can find current settings by trial and error, and if they're …

Re: I have an Aztech Sound card that I cannot seem to get the drivers working for.

I am running the OS that would have come with motherboard, which is a PB450. So it utilizes a MS-DOS 6.22 and Windows 3.11. What's strange is that I have almost every Packard Bell restoration CD, and I cannot find a driver specifically for the Packard Bell version of this card. I can't even find …

I have an Aztech Sound card that I cannot seem to get the drivers working for.

Hello everyone. Apologies for bothering everyone here, but I have a weird quirk that I am trying to solve and was hoping to get some assistance. I recently got my hands on a Packard Bell Force 203. Board is dead and I cannot seem to recover it, but I grabbed a PB450 with lpx riser on ebay and put it …

Page 1 of 2