VOGONS

Common searches


Search results

Display options

Re: GUS PnP clone (AM78C201AKC) issue in MSDOS demos

in Marvin \ Sound
@Rawit I tried it on 2 different pcs. The BX boards, compaq with very poor bios (very limited settings) and the other one wth regular Ami or Award BIOS. I played with what I could, but always the same, thus I think its not related to ISA settings. Regardinng the toslink transmitter. I have a plan to …

Re: GUS PnP clone (AM78C201AKC) issue in MSDOS demos

in Marvin \ Sound
Thanks a lot to both of you Rawit and 640K!enough for your help. Now knowing there is something wrong with my card I can justify more time spent on troubleshooting. My card is essentially clone of Argus. I was too late to participate in Argus project, but thanks to __shock who published the …

Re: GUS PnP clone (AM78C201AKC) issue in MSDOS demos

in Marvin \ Sound
I tried with ULTRINIT, but it didn't help. I also know this thread from Pouet, but as I understand it (maybe wrong) it would generate the noise until pc is restarted, which is not my case. The Fulcrum has a config file in which these 3 options regarding the GUS can be selected: ;gus parameters gus_ …

GUS PnP clone (AM78C201AKC) issue in MSDOS demos

in Marvin \ Sound
I have GUS PnP clone card with AMD AM78C201AKC chip. The original (red) GUSes PnP were built with AM78C201KC and I owned one of them years ago. If I remember correctly it had some compatibility issues in GF1 emulation mode, but after decades I don't remember exactly what was wrong. Nevertheless, I …

Page 1 of 1