VOGONS

Common searches


Search results

Display options

Re: In need of PINS for Matrox G200 SD PCI 8mb

swaaye wrote on 2021-05-18, 17:23: Here's a site with a collection of pins. https://web.archive.org/web/20040110103309/ht … .pl/gbm/matrox/ In depth -> dead bios recovery I know, there's no PCI version though, i took the gamble and ended up using the AGP version of my card, it worked.

In need of PINS for Matrox G200 SD PCI 8mb

I need to recover the already mentioned in the title GPU, if anybody has the same card i would appreciate a lot if you could dump the PINS and upload them here. The procedure is actually pretty easy, use the attached program and at the end it will ask you if you want to save a txt file, those are …

Re: Changed refreshrate (advanced option) for matrox g200 and now i get only black screen

YES! the flashing fixed the millennium 2 ATTENTION FOR PEOPLE FROM THE FUTURE CHECKING THIS Apparently the progbios utility has a hidden command to force the flashing, it's -k, so if you can't normally flash the gpu use the command like this progbios -i 838-20.bin -k 838-20.bin is an example, you …

Re: Changed refreshrate (advanced option) for matrox g200 and now i get only black screen

Ok i will try flashing the bios, questions i have though: 1: How do i flash the matrox millennium 2 ? can i do it from win95 ? do i create a boot disk for flashing etc. ? 2: The matrox g200 somehow doesn't even show a signal in windows, can i flash that while i use another VGA ? 3: I used the matrox …

Re: Changed refreshrate (advanced option) for matrox g200 and now i get only black screen

Pierre32 wrote on 2021-05-17, 12:46: Weird. Pull the CMOS battery, do a clean boot off a boot disk, see what happens then? I did pull the battery, same thing, it's as if the GPU is set to work at 75hz constantly, as if it was flashed but it wasn't , guys i'm ready to try any software to solve this. …

Re: Changed refreshrate (advanced option) for matrox g200 and now i get only black screen

Were you not able to simply go into Safe Mode in Windows 95 with the original card and set the resolution to 640x480 16 colours? Or were you not even seeing the F8 menu? Also remove any graphics tools you may have been playing around with from config.sys &/or autoexec.bat. Somehow i can't even see …

Re: VGA Capture Thread

Ok it's getting weird, at 75hz i get no noise at 640x480 in windows both in desktop and a win game like diablo, if i go into DOS though i get the noise. https://streamable.com/ldujvv

Page 9 of 11