Epsxe fps startup

Emulation of old consoles and arcades.

Epsxe fps startup

Postby emanuelect » 2017-7-20 @ 18:17

Every time I have to select the fps at startup of the game, how can I automatically start the game with the desired fps?
Last edited by emanuelect on 2017-7-20 @ 20:33, edited 1 time in total.
emanuelect
Newbie
 
Posts: 17
Joined: 2016-12-22 @ 16:18

Re: fps startup

Postby Jorpho » 2017-7-20 @ 18:23

I know you have previously stated that you cannot speak English very well, but please realize that even if you wrote this post in your native language, no one would have any idea what you are talking about.
User avatar
Jorpho
l33t++
 
Posts: 7043
Joined: 2003-2-14 @ 19:50
Location: Canada

Re: Epsxe fps startup

Postby emanuelect » 2017-7-20 @ 20:36

I set the game to 60 fps, but it start with 50 fps, i would like to start the game without fps's display with 60 fps.
emanuelect
Newbie
 
Posts: 17
Joined: 2016-12-22 @ 16:18

Re: Epsxe fps startup

Postby jxhicks » 2017-7-20 @ 22:55

Are you playing a PAL release of the game? If so that would be why it is defaulting to 50 fps.
User avatar
jxhicks
Newbie
 
Posts: 34
Joined: 2013-11-06 @ 16:09
Location: Arkansas, USA

Re: Epsxe fps startup

Postby emanuelect » 2017-7-21 @ 01:11

Yes, it's pal, but I'd like to play by default with 60
emanuelect
Newbie
 
Posts: 17
Joined: 2016-12-22 @ 16:18

Re: Epsxe fps startup

Postby jxhicks » 2017-7-21 @ 17:28

Well, PAL games don't run at 60fps, they run at 50. If you want it to play at 60 you'll need the NTSC version.
User avatar
jxhicks
Newbie
 
Posts: 34
Joined: 2013-11-06 @ 16:09
Location: Arkansas, USA

Re: Epsxe fps startup

Postby Qbix » 2017-9-13 @ 07:21

*closed for attracting spam 3 times a row*
Water flows down the stream
How to ask questions the smart way!
User avatar
Qbix
DOSBox Author
 
Posts: 10375
Joined: 2002-11-27 @ 14:50
Location: Fryslan


Return to Console & Arcade Emulation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest