Blood and Glidos Issue....

General information and assistance with GliDOS.

Blood and Glidos Issue....

Postby yhe1 » 2015-6-26 @ 09:21

I Install the files from this site

http://www.glidos.net/blood.html?lang=en

to the default directories, Yet every Time I tried to start up blood, there is a dos window which closes quickly. Does anybody know how to resolve this issue? I am on Win & 64 bit. Thanks!
yhe1
Newbie
 
Posts: 13
Joined: 2008-2-25 @ 02:17

Re: Blood and Glidos Issue....

Postby Mart » 2016-2-16 @ 07:38

A very late reply, but maybe better than never ... :lol:

In Glidos choose "Blood", then go to "Adjust", then in the "DOS" section mark the "DOS Box". Then it should work.
At least it does on my system, i'm running Win7prof 64 bit.
Mart
Newbie
 
Posts: 14
Joined: 2007-2-21 @ 10:58


Return to GliDOS General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests