Getting TR1 to work w/ Glidos without the CD — is it possible?

General information and assistance with GliDOS.

Getting TR1 to work w/ Glidos without the CD — is it possible?

Postby jperk » 2018-4-08 @ 05:15

If a buy the physical copy of TR1 (not the digital GOG or Steam version), is there a way to get that to work without using the CD and then getting the game to run in GLIDOS?

I know in the GLIDOS settings there is a way to run from CD or mounted iSO, but I was wondering if there is a work around from using a mounted ISO like a hex edit, non CD patch , etc.
jperk
Newbie
 
Posts: 1
Joined: 2018-4-08 @ 05:11

Re: Getting TR1 to work w/ Glidos without the CD — is it possible?

Postby Kaminari » 2018-4-13 @ 10:57

The "CD Source" option is mainly used for audio tracks. If you set the "Path to Executable" option correctly, you can point to the hard drive location where you copied the content of your game CD. In the "Audio and Movies" tab, select "Use Audio Pack" to replace your audio CD tracks with the MP3 pack available on GLiDOS website.
Core2 Quad Q6600 3.0 GHz | Radeon R9 280X 3 GB | DDR2 8.0 GB | Win7-64 SP1
User avatar
Kaminari
Oldbie
 
Posts: 772
Joined: 2002-12-06 @ 01:54


Return to GliDOS General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest