Gui

Developer's Forum, for discussion of bugs, code, and other developmental aspects of GliDOS.

Gui

Postby DosFreak » 2002-9-03 @ 03:03

Possibily add the ability to choose the game executable in the GliDos GUI? Currently you have to modify the .ini itself.....
User avatar
DosFreak
l33t++
 
Posts: 9622
Joined: 2002-6-30 @ 16:35
Location: Your Head

Postby Glidos » 2002-9-03 @ 08:40

Yes, I know, I know; I must do this sometime.
User avatar
Glidos
l33t
 
Posts: 3114
Joined: 2002-8-08 @ 02:55


Return to GliDOS Development

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest