Old application starting in dosbox but input not working

Having problems with a specific game or application? Post your problems here!

Old application starting in dosbox but input not working

Postby Leroyvg » 2019-5-14 @ 20:12

Hello Guys,

I'm very new in this and maybe could ask some stupid questions.
I trying to let a old application run in dosbox.
I did manage to start the application and run it.
The first login page there is nothing wrong only when i'm login to the application.
Then when i try to open a option it don't response and i can space it up.

its a old program that was make for windows 95.
its a old program from my father company but we need to access the data.

Does some one know which option i need to play with to get the option working.
when i run it with tamedos it working but the interface is hard to read because it give -+h-+k=klogin-+h-+k=k-+h-+k=k
Leroyvg
Newbie
 
Posts: 2
Joined: 2017-7-02 @ 11:05

Re: Old application starting in dosbox but input not working

Postby collector » 2019-5-14 @ 20:56

DOSBox is for DOS games, not Windows applications. You can try a VM with Windows installed in it.
User avatar
collector
l33t
 
Posts: 4334
Joined: 2003-1-15 @ 10:39

Re: Old application starting in dosbox but input not working

Postby keenmaster486 » 2019-5-15 @ 03:59

If it runs in DOSBox at all then it definitely wasn't made for Windows 95, unless it is trying to somehow access Windows-related stuff from inside a Win9x DOS window.

Try some other DOS emulator that is not specifically made for games, such as vDOS.
I flermmed the plootash just like you asked.

http://classictechnology.herokuapp.com
Vintage desktops: Pentium/MMX 200 (Win95), 286-12 (MS-DOS 5.0)
Vintage laptops: IBM Thinkpad A20m, IBM Thinkpad 560X, IBM Thinkpad 365CD
User avatar
keenmaster486
Oldbie
 
Posts: 1610
Joined: 2016-2-16 @ 02:04
Location: Atroxus


Return to DOSBox Games/Apps

Who is online

Users browsing this forum: knowledge [bot] and 2 guests