VOGONS


HWiNFO support of vintage hardware

Topic actions

Reply 461 of 465, by Takedasun

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

STB Nitro DVD 4MB AGP (Chromatic Mpact 2).

HWiNFO32.png
Filename
HWiNFO32.png
File size
25.92 KiB
Views
88 views
File license
Public domain
mpact2.png
Filename
mpact2.png
File size
61.25 KiB
Views
88 views
File license
Public domain

Attachments

  • Filename
    HWiNFO32.zip
    File size
    5.29 KiB
    Downloads
    4 downloads
    File license
    Public domain

Reply 463 of 465, by mbertheau

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

I have a 486 DX4 100 that shows up as 50 MHz in HWINFO 6.12:

IMG_20210109_195501.jpg
Filename
IMG_20210109_195501.jpg
File size
104.95 KiB
Views
64 views
File license
Fair use/fair dealing exception
IMG_20210109_195514.jpg
Filename
IMG_20210109_195514.jpg
File size
94.28 KiB
Views
64 views
File license
Fair use/fair dealing exception

During bootup the Bios screen indicates the correct 100 MHz.

Reply 464 of 465, by Mumak

User metadata
Rank Member
Rank
Member
mbertheau wrote on 2021-01-10, 00:28:
I have a 486 DX4 100 that shows up as 50 MHz in HWINFO 6.12: […]
Show full quote

I have a 486 DX4 100 that shows up as 50 MHz in HWINFO 6.12:

IMG_20210109_195501.jpg

IMG_20210109_195514.jpg

During bootup the Bios screen indicates the correct 100 MHz.

Can you please attach the HWiNFO Debug File? This can be created by running with the -d argument.

Reply 465 of 465, by mbertheau

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie
mbertheau wrote on 2021-01-10, 00:28:

I have a 486 DX4 100 that shows up as 50 MHz in HWINFO 6.12:

Ok, disregard that. I had the computer out of the case on the table and the turbo was off 😀 It's showing 100 MHz now with the turbo on. And Warcraft 2 runs nicely fast 😀