Virtua Fighter 2

General information and assistance with dgVoodoo.

Virtua Fighter 2

Postby JJXB » 2017-2-27 @ 01:48

not sure what started causing it but it errors out or goes to start then just exits. tested on 2.53, WIP29-31 thus far and all exhibit the same behaviour. Tried on my unpatched exe's for it and my nocd and no color check patched exe's. the only time VF2 will load is if i rename the DDraw.dll or go into passthrough mode in dgVoodoo (again, with patched and unpatched exe's for the bypasses).
JJXB
Newbie
 
Posts: 40
Joined: 2015-11-23 @ 17:53

Re: Virtua Fighter 2

Postby Dege » 2017-2-28 @ 18:49

It seems to work fine for me (WIP31):

Image

The only issue was some flickering on the background, but I'm not sure if it's because of forced resolution.
Dege
Oldbie
 
Posts: 919
Joined: 2003-9-04 @ 11:06

Re: Virtua Fighter 2

Postby JJXB » 2017-4-07 @ 22:32

ok, after a not welcome forced "refresh" of windows 10 from a login glitch, this started working on me. so i guess that something was broken as all hell in my install before.
JJXB
Newbie
 
Posts: 40
Joined: 2015-11-23 @ 17:53


Return to dgVoodoo General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests