Nascar Racing 2 Grand National 3DFX Patch - texture corruption at Hickory speedway?

Getting old software/games running on older hardware.

Nascar Racing 2 Grand National 3DFX Patch - texture corruption at Hickory speedway?

Postby bergqvistjl » 2017-1-15 @ 01:11

I'm running Nascar Racing 2 with the Grand National expansion, with the 3DFX patch (i'm running a Voodoo2 SLI system with the V3.02.02 drivers), and i've noticed that at Hickory speedway, after a lap or so, I get texture corruption, all the track textures get progressively corrupted etc. eventually crashing the game. If I press pause and resume again, that fixes it but only temporarily. It hasn't happened at the other tracks i've tried it on, so maybe it's just a problem with this track? Has anybody else experienced the same?
User avatar
bergqvistjl
Member
 
Posts: 126
Joined: 2010-6-08 @ 12:06

Re: Nascar Racing 2 Grand National 3DFX Patch - texture corruption at Hickory speedway?

Postby Davros » 2017-1-15 @ 12:44

you tried disabling sli ?
Guardian of the Sacred Five Terabyte's of Gaming Goodness
User avatar
Davros
l33t
 
Posts: 2632
Joined: 2004-3-01 @ 03:08

Re: Nascar Racing 2 Grand National 3DFX Patch - texture corruption at Hickory speedway?

Postby Gamecollector » 2017-1-15 @ 19:52

1) Try to disable SLI.
2) Try to run the game in pure DOS.
P.S. Don't have this expansion pack so can't test.
Asus P4P800 SE/Pentium4 3.2E/2 Gb DDR400B,
Radeon HD3850 Agp (Sapphire), Catalyst 14.4 (XpProSp3).
Voodoo2 12 MB SLI, Win2k drivers 1.02.00 (XpProSp3).
User avatar
Gamecollector
Oldbie
 
Posts: 1319
Joined: 2010-10-06 @ 22:17

Re: Nascar Racing 2 Grand National 3DFX Patch - texture corruption at Hickory speedway?

Postby bergqvistjl » 2017-1-18 @ 13:37

Gamecollector wrote:1) Try to disable SLI.
2) Try to run the game in pure DOS.
P.S. Don't have this expansion pack so can't test.

Done that (works whether or not im in SLI), still happens.
User avatar
bergqvistjl
Member
 
Posts: 126
Joined: 2010-6-08 @ 12:06

Re: Nascar Racing 2 Grand National 3DFX Patch - texture corruption at Hickory speedway?

Postby bergqvistjl » 2017-1-30 @ 14:04

OK well i've upgraded to a single Voodoo 3 3500tv and i'm pleased to report that I don't have this problem with that card. The frame-rates are still pretty slow (1Ghz P3 coppermine), but it was never perfect with the voodoo2 SLI either in that regard.
User avatar
bergqvistjl
Member
 
Posts: 126
Joined: 2010-6-08 @ 12:06


Return to Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests