SBPCI128 no sound with Cannon Fodder and Alien Breed

Discussion about old sound cards, MIDI devices and sound related accessories.

SBPCI128 no sound with Cannon Fodder and Alien Breed

Postby tiben » 2016-12-11 @ 12:36

Hi all,

This is my first post but i come often here, especially since i built a quite old PC for DOS/Win9x/Xp gaming.

In true MS-DOS (7.1 from windows 98), i successfully configured dos drivers for my sbpci128 using theses available from vogons. It works pretty well on a lot of games i tried but not for theses :

- Alien Breed
- Cannon Fodder

Theses two games share a really similar "AVM Configuration program". Setting up sound/music with "Roland" or "Adlib" works but not Soundblaster/soundblaster Pro.
I get a "Error initialising Soundblaster card".

Is there some known compatibilities issues i'm not aware of ? Do i need to tweak something ?
User avatar
tiben
Newbie
 
Posts: 16
Joined: 2016-12-11 @ 12:19
Location: Toulouse, FR

Re: SBPCI128 no sound with Cannon Fodder and Alien Breed

Postby collector » 2016-12-11 @ 17:04

Ask in Marvin. This is for DOS games on modern systems.
User avatar
collector
l33t
 
Posts: 4208
Joined: 2003-1-15 @ 10:39

Re: SBPCI128 no sound with Cannon Fodder and Alien Breed

Postby tiben » 2016-12-11 @ 17:27

OK, thanks.

New post at "Marvin":
http://www.vogons.org/viewtopic.php?f=46&t=51249
User avatar
tiben
Newbie
 
Posts: 16
Joined: 2016-12-11 @ 12:19
Location: Toulouse, FR


Return to Sound

Who is online

Users browsing this forum: Thallanor and 3 guests