VOGONS

Common searches


Far Cry

Topic actions

Reply 380 of 386, by Mouse0707

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

Ok when it is all OK for you with Intel- ATI, then..Bingo#

Can you tell me how can i Use Intel- ATI ?

I tried Core To Duo E7300, 6670, work not.

On XP 32 Bit, After Boot, VPU Recover

On win7 32 Bit, Bluescreen Boot Problem.

The Internet back then, is full with this Problem.

Intel- Nvidia, AMD-ATI, all OK

Eiderdaus Was a Mouse

Reply 381 of 386, by God Of Gaming

User metadata
Rank Member
Rank
Member

I have a perfectly working system with a core 2 quad q9650 and "ati" 6850 in the other room right now, the problem is in your TV

1999 Dream PC project | 2001 Dream PC project | 2003 Dream PC project

Reply 382 of 386, by Rodney Betters

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie
Mouse0707 wrote on 2022-07-29, 12:35:

Can you tell me how can i Use Intel- ATI ?

I simply install Windows XP and then install the drivers for the GPU. No problems whatsoever. I'm using a Core 2 Quad Q9650 with an AMD HD 7950. I also use an ATI x850xt without issue in combination with the same CPU. You may be running into some compatability issue unrelated to the GPU.

Reply 383 of 386, by DosFreak

User metadata
Rank l33t++
Rank
l33t++

Deleted offtopic post, this thread is for Farcry.

DOSBox Compilation Guides
DosBox Feature Request Thread
PC Game Compatibility List
How To Ask Questions The Smart Way
Running DRM games offline

Reply 384 of 386, by Mouse0707

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie
Rodney Betters wrote on 2022-07-29, 19:59:
Mouse0707 wrote on 2022-07-29, 12:35:

Can you tell me how can i Use Intel- ATI ?

I simply install Windows XP and then install the drivers for the GPU. No problems whatsoever. I'm using a Core 2 Quad Q9650 with an AMD HD 7950. I also use an ATI x850xt without issue in combination with the same CPU. You may be running into some compatability issue unrelated to the GPU.

We will Allways be

Eiderdaus Was a Mouse

Reply 385 of 386, by vorob

User metadata
Rank Oldbie
Rank
Oldbie

Well, this looks like a generic game thread so I’ll ask my question here.

I’ve got a laptop with ATI 9700 Mobility, Win XP and catalyst 7.11.

I’m bothered that I don’t have light with dynamic shadows, this can be seen at the beginning of the game.

Take a look,

27596F14-3425-4A83-987F-BAEAF1C3199B.jpeg
Filename
27596F14-3425-4A83-987F-BAEAF1C3199B.jpeg
File size
1.7 MiB
Views
95 views
File license
Public domain