How can I enlarge the DOS Box window

General information and assistance with DOSBox.

How can I enlarge the DOS Box window

Postby dennis@alpha-ts.com » 2019-1-07 @ 00:57

I'm not a programmer. Does anyone have a patch or know how to increase the size of the DOS Box window to fill what was a 640 x 480 full screen text display?
Last edited by dennis@alpha-ts.com on 2019-1-08 @ 15:15, edited 1 time in total.
dennis@alpha-ts.com
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 2018-11-18 @ 19:29
Location: Wyckoff, NJ.

Re: Enlarge the DOS Box window

Postby JeffyP » 2019-1-07 @ 05:01

I did it by editing the .conf file on my Windows 10 box:

windowresolution=1536x1152
output=openglnb
JeffyP
Newbie
 
Posts: 1
Joined: 2019-1-07 @ 04:54

Re: Enlarge the DOS Box window

Postby dennis@alpha-ts.com » 2019-1-07 @ 13:30

Thank you. I'll try that. That looks like a pretty easy solution.
dennis@alpha-ts.com
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 2018-11-18 @ 19:29
Location: Wyckoff, NJ.

Re: Enlarge the DOS Box window

Postby dennis@alpha-ts.com » 2019-1-07 @ 18:06

It didn't work. I also doubled the numbers to see if that made any difference. It didn't work either. I also double checked the spelling and made sure it was in the right conf file.
I'm on a Win7 64 if that makes any difference.
dennis@alpha-ts.com
Newbie
 
Posts: 3
Joined: 2018-11-18 @ 19:29
Location: Wyckoff, NJ.

Re: Enlarge the DOS Box window

Postby collector » 2019-1-08 @ 01:33

Ask DOSBox questions in the DOSBox forums: viewforum.php?f=53
User avatar
collector
l33t
 
Posts: 4264
Joined: 2003-1-15 @ 10:39

Re: Enlarge the DOS Box window

Postby eL_PuSHeR » 2019-1-08 @ 09:00

[Thread moved to DOSBox General Section]
Intel i7 5960X
Gigabye GA-X99-Gaming 5
8 GB DDR4 (2100)
8 GB GeForce GTX 1070 G1 Gaming (Gigabyte)
User avatar
eL_PuSHeR
Moderator
 
Posts: 6514
Joined: 2003-6-20 @ 16:39


Return to DOSBox General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests