VOGONS

Common searches


Reply 21 of 31, by BEEN_Nath_58

User metadata
Rank Oldbie
Rank
Oldbie
Abandoned Witch wrote on 2021-03-27, 22:36:

If all methods for this game fails, I hope there is a SilentPatch for this game one day.

I can't believe a game this new would have problems. I would still blame the hardware drivers for it, I will look into it if I can obtain the game. As for now, kj's idea of using a vm should be tried out

previously known as Discrete_BOB_058

Reply 22 of 31, by Schoenfeld Chris

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

CW never work on Nvidia with XP.

You Need AMD ATI XP 32Bit, All OK.

Vsync and AF On

Vsync is a Must for Original KI and FPS, and AF, just in Driver Forced.

CW never work above XP.

Today there is a FIX, you should not Use it.

Reply 23 of 31, by BEEN_Nath_58

User metadata
Rank Oldbie
Rank
Oldbie
Schoenfeld Chris wrote on 2021-11-09, 12:13:
CW never work on Nvidia with XP. […]
Show full quote

CW never work on Nvidia with XP.

You Need AMD ATI XP 32Bit, All OK.

Vsync and AF On

Vsync is a Must for Original KI and FPS, and AF, just in Driver Forced.

CW never work above XP.

Today there is a FIX, you should not Use it.

The issue is you can't expect everybody to have a AMD/ATI XP machine, even these GPUs don't have emulation. I would be looking into these games, and see if any options are possible.

Update: There was a discussion already, incomplete, see if you can add there:
https://sourceforge.net/p/dxwnd/discussion/ge … ead/c980419e5d/

previously known as Discrete_BOB_058

Reply 24 of 31, by Hoping

User metadata
Rank Member
Rank
Member

Tested this game on WinME and it works, i my case the only graphic glich is on the loading screen and after the missions there's only a white screen.
Athlon 64 3200+ 754 1gb ram geforce 6600 agp. The geforce 6600 can't max out this game but is very playable with settings turned down and I don't see much diference.
Tested on Win 7 32 and it works but has audio issues and after a bit playing it exits with an error. With the Fix, it works perfect.
Phenon II x4 960T 8gb ram Radeon 5770.

Reply 25 of 31, by BEEN_Nath_58

User metadata
Rank Oldbie
Rank
Oldbie
Hoping wrote on 2021-11-18, 22:42:
Tested this game on WinME and it works, i my case the only graphic glich is on the loading screen and after the missions there's […]
Show full quote

Tested this game on WinME and it works, i my case the only graphic glich is on the loading screen and after the missions there's only a white screen.
Athlon 64 3200+ 754 1gb ram geforce 6600 agp. The geforce 6600 can't max out this game but is very playable with settings turned down and I don't see much diference.
Tested on Win 7 32 and it works but has audio issues and after a bit playing it exits with an error. With the Fix, it works perfect.
Phenon II x4 960T 8gb ram Radeon 5770.

It would also be interesting to see which driver version was the one which supported the game last. It should be before 2009 that they messed up

previously known as Discrete_BOB_058

Reply 26 of 31, by Schoenfeld Chris

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

My Forum Signatur:

Athlon 5000+
2x 6000+
Pentium E5400
Core To Duo E7300
Core To Duo E7500
FX 4100
Einige Ersatz Arbeitsspeicher
Custom Designs 6x ATI 6670, 2x 5870, 3x Nvidia 8800GT
NEC Multisync LCD 1760NX, 2x 1970NX. Fujitsu Siemens Szenic View P 19-2, Dell Ultrasharp 1908FP
4x Saitek P1500 und PS 2700
XP 32Bit, Vista 64Bit, Win7 32Bit
28 Racing Games, allways the right Hardware is need. 5PCs are ready in a Room. 2 Reserve Bundle, Reserve Rams for every System und Cards.

I am from Germany live in Bochum.

Last edited by Schoenfeld Chris on 2021-11-24, 18:55. Edited 5 times in total.

Reply 27 of 31, by Hoping

User metadata
Rank Member
Rank
Member

Tested on Win xp 32, P4 3000 478, 2gb ram Radeon hd 3650 agp, no luck, it has a lot of grafical errors, misplaced poligon vertices, umplayable, the fix does not work on Xp, it needs a newer version of Windows.
Tested on win 7 32, athlon ii x2 265 4gb ram Geforce 8800GT.
It needs the famous fix, without it there are, again, a lot of graphical errors with misplaced polygon vertices.
After the fix graphically on this computer is where it looks better, by far.
Even so the movies do not play correctly, the introduction of the game and the missions is not seen.
Driver ver 331.42 I think.

Reply 28 of 31, by Schoenfeld Chris

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

For 6670 i allways install the same Original Driver CD.

CW is only with Missions to Unlock.

Intel Dual Core and 6670 with XP32Bit never work.

Not booting to Windows ( VPU Recover )

Intel Dual Core, 6670 and win7 32Bit, all OK.

Bud the first boot allways a Bluescreen, that is only a ATI Driver Bug with Intel.

Second Boot, allways all OK.

When use a Intel Dual Core with Nvidia, and XP 32 Bit. All OK

Reply 29 of 31, by Schoenfeld Chris

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie
Hoping wrote on 2021-11-20, 12:12:
Tested on Win xp 32, P4 3000 478, 2gb ram Radeon hd 3650 agp, no luck, it has a lot of grafical errors, misplaced poligon vertic […]
Show full quote

Tested on Win xp 32, P4 3000 478, 2gb ram Radeon hd 3650 agp, no luck, it has a lot of grafical errors, misplaced poligon vertices, umplayable, the fix does not work on Xp, it needs a newer version of Windows.
Tested on win 7 32, athlon ii x2 265 4gb ram Geforce 8800GT.
It needs the famous fix, without it there are, again, a lot of graphical errors with misplaced polygon vertices.
After the fix graphically on this computer is where it looks better, by far.
Even so the movies do not play correctly, the introduction of the game and the missions is not seen.
Driver ver 331.42 I think.

When you have a 5000 or 6000+, and a 6670, XP 32Bit.

You can Play CW without any Problems.

Dont Forget Forcing VSync in Driver and also AF.

I have the Original Driver CD make a ISO.

Perhaps you need it.

Reply 30 of 31, by BEEN_Nath_58

User metadata
Rank Oldbie
Rank
Oldbie

I don't think we need the driver CD currently, I believe the drivers are available online. Maybe you can help by specifying which driver worked for you.

At this point that driver won't even help much. For example I am using a Nvidia 10 series GPU and there is no way I will be using a ATI driver from 15 years ago. It should help those who have the hardware just like you.

previously known as Discrete_BOB_058

Reply 31 of 31, by Schoenfeld Chris

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

Sorry i dont know what for Driver Version the Origianl CD for 6670 have.

Everybody who have my Hardware can Play CW.

Sorry i have no war Game more.

Have over 30 Racing Games, all from 1997-2003.

They are all without Car Upgrades Funktion.