Tomb Raider Blues: Glide Patch Not Working.

Getting old software/games running on older hardware.

Tomb Raider Blues: Glide Patch Not Working.

Postby jforrest1980 » 2019-1-13 @ 03:01

Ok, the saga continues. Decided to just edit this post instead of make a new one.

I can't get the tomb raider glide patch to work. From my understanding since I have a Voodoo3 3000, I need to use the TomBrush patch. So I place that in the TOMBRAID directory. Detete TOMB.exe, and rename TomBrush to TOMB.

So I did that. Restarted my PC. When in dos and I try to run the command TOMB, I just get a prompt to insert the CD. Which is inserted obviously.

I'm using the Tomb Raider Special Edition for Win 95/98.
Attachments
20190112_212938.jpg
Last edited by jforrest1980 on 2019-1-16 @ 02:00, edited 1 time in total.
jforrest1980
Newbie
 
Posts: 64
Joined: 2014-5-22 @ 04:48

Re: Tomb Raider Blues: Glide Patch Not Working.

Postby jforrest1980 » 2019-1-14 @ 00:37

Alright, figured it out folks. My CD-Rom was going bad. Updated and things worked.
jforrest1980
Newbie
 
Posts: 64
Joined: 2014-5-22 @ 04:48

Re: Tomb Raider Blues: Glide Patch Not Working.

Postby oeuvre » 2019-1-14 @ 14:39

jforrest1980 wrote:Alright, figured it out folks. My CD-Rom was going bad. Updated and things worked.


Was it suffering from ejectile dysfunction?
HP Elite 8300 CMT i7 3770, 16GB, GTX750, 2xSSD + HD, XP/7/macOS 10.13
Image
User avatar
oeuvre
l33t
 
Posts: 2136
Joined: 2015-3-31 @ 13:31
Location: USA

Re: Tomb Raider Blues: Glide Patch Not Working.

Postby buckeye » 2019-1-14 @ 16:07

oeuvre wrote:
jforrest1980 wrote:Alright, figured it out folks. My CD-Rom was going bad. Updated and things worked.


Was it suffering from ejectile dysfunction?


No telling how many "vogoners" suffer from this devastating condition!!! I lobby for the forming of a support group immediately!!! :lol:
Foxconn Q45M E8400 Core2 Duo 2GB DDR2 800 160GB BFG Geforce 7950GT 512MB 500W XP SP2
Asus P3B-F P3 850 512MB 40GB Hercules 3D Prophet II 64MB Voodoo2 SLI Aureal Vortex 2 400W 98SE
User avatar
buckeye
Oldbie
 
Posts: 501
Joined: 2015-11-04 @ 17:54
Location: Piney Grove, AL

Re: Tomb Raider Blues: Glide Patch Not Working.

Postby jforrest1980 » 2019-1-14 @ 19:28

buckeye wrote:
oeuvre wrote:
jforrest1980 wrote:Alright, figured it out folks. My CD-Rom was going bad. Updated and things worked.


Was it suffering from ejectile dysfunction?


No telling how many "vogoners" suffer from this devastating condition!!! I lobby for the forming of a support group immediately!!! :lol:


It's OK fellas. My mom said a little ejectile dysfunction is perfectly normal on occasion.
jforrest1980
Newbie
 
Posts: 64
Joined: 2014-5-22 @ 04:48

Re: Tomb Raider Blues: Glide Patch Not Working.

Postby jforrest1980 » 2019-1-16 @ 02:01

Subject updated.
jforrest1980
Newbie
 
Posts: 64
Joined: 2014-5-22 @ 04:48


Return to Software

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests