prof error

General information and assistance with DOSBox.

prof error

Postby twiz11 » 2019-7-21 @ 01:43

Im using d-fend and im getting this error...
Attachments
Capture.JPG
twiz11
Newbie
 
Posts: 87
Joined: 2011-2-04 @ 16:37

Re: prof error

Postby Tricia McMillan » 2019-7-21 @ 11:30

I think this is some forgotten bug in DFR. The error occures when you run DFR in portable-mode and open some app's folder as a DOS Box-Window (right click: files&folders - openDOSBoxprompt). Unless you have defined a special version of DOXBox for your game (like v0.72 for MSFS 1 + 2), you can ignore the message, because DFR uses the standard DOSBox from the program-folder (=the DOSBox.prof in the DOSBox directory or your DFR-folder). For non-standard-settings you can modify DOSBox.prof by hand (make a copy before). But in most cases: Click OK and it works anyway.
I'm lking fr sme sftware that extracts the ""-buttn f my keybard frm the dustbag f my vacuum-cleaner...
User avatar
Tricia McMillan
Newbie
 
Posts: 32
Joined: 2019-7-14 @ 12:16

Re: prof error

Postby twiz11 » 2019-7-21 @ 12:16

Tricia McMillan wrote:I think this is some forgotten bug in DFR. The error occures when you run DFR in portable-mode and open some app's folder as a DOS Box-Window (right click: files&folders - openDOSBoxprompt). Unless you have defined a special version of DOXBox for your game (like v0.72 for MSFS 1 + 2), you can ignore the message, because DFR uses the standard DOSBox from the program-folder (=the DOSBox.prof in the DOSBox directory or your DFR-folder). For non-standard-settings you can modify DOSBox.prof by hand (make a copy before). But in most cases: Click OK and it works anyway.


Thanks
twiz11
Newbie
 
Posts: 87
Joined: 2011-2-04 @ 16:37


Return to DOSBox General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests