VOGONS


Peixoto's patches for a few old games

Topic actions

Reply 660 of 687, by Peixoto

User metadata
Rank Member
Rank
Member
pepodmc wrote on 2020-01-18, 23:28:
Hello, i tried blood 2 but it gives an error "cant create remote thread for dll injection" i tried with the retail version, the […]
Show full quote

Hello, i tried blood 2 but it gives an error "cant create remote thread for dll injection" i tried with the retail version, the gog version , and always gives that error, what can it be?

and in cmd it give me this errors:

failed to hook Idirectdraw4: : set cooperative level

And if i disable "force 32bits display mode" , it doesnt give me cmd errors but still appears the error "cant create remote thread for dll injection"

Thanks for the program!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PD: And im making a texture pack for the game "Star wars episode 1: racer" using your tools, but there are z-fighting issues , its more apparent with the new textures applied (and perhaps a little stutter when loading new textures in some areas) when you move the camera sometimes and in some places of the tracks.

I read that "forced 24 bit depth buffer" fix that, but read that we cant use dgvoodo and peixoto program at the same time, can you add ""forced 24 bit depth buffer" to peixoto for this game?

I started doing that pack for the dreamcast version emulated with retroarch (flycast core) and it didnt happened there

I can give you a link to my textures so you can test it for yourself when you have time, this is the dreamcast version emulated with my texture pack running at 3200x1800 so you have an idea of how it runs in retroarch:

https://www.youtube.com/watch?v=p3aMnDMTRKg

And this is the link of my texture pack for the pc version so you can test the z-fighting issues (only Tatooine stages and its incomplete compared to the video ) :

https://drive.google.com/open?id=1LsGpdD4TM4h … x3N024UjsOyZ5To

here there are two savegames to test all stages in tournament mode:

https://drive.google.com/open?id=1JCbJjsWenwc … h1F-Bof940NlB3Y

Forced 24 bit z buffer will be added next update
Stuttering caused by loading textures will solve itself when everybody have a SSD
For the blood 2 error, please post the entire log. The errors you spotted are irrelevant

Reply 661 of 687, by pepodmc

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie
Peixoto wrote on 2020-01-22, 03:24:
Forced 24 bit z buffer will be added next update Stuttering caused by loading textures will solve itself when everybody have a S […]
Show full quote
pepodmc wrote on 2020-01-18, 23:28:
Hello, i tried blood 2 but it gives an error "cant create remote thread for dll injection" i tried with the retail version, the […]
Show full quote

Hello, i tried blood 2 but it gives an error "cant create remote thread for dll injection" i tried with the retail version, the gog version , and always gives that error, what can it be?

and in cmd it give me this errors:

failed to hook Idirectdraw4: : set cooperative level

And if i disable "force 32bits display mode" , it doesnt give me cmd errors but still appears the error "cant create remote thread for dll injection"

Thanks for the program!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PD: And im making a texture pack for the game "Star wars episode 1: racer" using your tools, but there are z-fighting issues , its more apparent with the new textures applied (and perhaps a little stutter when loading new textures in some areas) when you move the camera sometimes and in some places of the tracks.

I read that "forced 24 bit depth buffer" fix that, but read that we cant use dgvoodo and peixoto program at the same time, can you add ""forced 24 bit depth buffer" to peixoto for this game?

I started doing that pack for the dreamcast version emulated with retroarch (flycast core) and it didnt happened there

I can give you a link to my textures so you can test it for yourself when you have time, this is the dreamcast version emulated with my texture pack running at 3200x1800 so you have an idea of how it runs in retroarch:

https://www.youtube.com/watch?v=p3aMnDMTRKg

And this is the link of my texture pack for the pc version so you can test the z-fighting issues (only Tatooine stages and its incomplete compared to the video ) :

https://drive.google.com/open?id=1LsGpdD4TM4h … x3N024UjsOyZ5To

here there are two savegames to test all stages in tournament mode:

https://drive.google.com/open?id=1JCbJjsWenwc … h1F-Bof940NlB3Y

Forced 24 bit z buffer will be added next update
Stuttering caused by loading textures will solve itself when everybody have a SSD
For the blood 2 error, please post the entire log. The errors you spotted are irrelevant

Thanks!!

Here it is (windows 7) :

Peixotos's patch remote settings:
32bit: 1
D3D: 3
D3D_Driver: nvd3dum.dll
DDRefcountfix: 1
dsk: 1920x1080
error_log: I:\BLOOD 2\GAME\peixoto\error.log
HRT: 1
injector_dir: I:\BLOOD 2\GAME\peixoto
J2K: u=False;a=,,,,,,,,,,,,,,,,,,,;b=,,,,,,,,,,,,,,,,,,,;x=,,,,,,,,,,,,,,,,,,,;y=,,,,,,,,,,,,,,,,,,,;mds=0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0;
max_4x3_res: 1280x960
MNGR: 1
Mydocs: C:\Users\SERGIO\Documents
NEFS: 1
os_version: 6.100000
Path: C:\Users\SERGIO\Documents\Games\Blood\Blood 2\
resolutions_list: 640x480 720x480 720x576 800x600 1024x768 1152x864 1280x720 1280x768 1280x800 1280x960 1280x1024 1360x768 1366x768 1600x900 1600x1024 1680x1050 2103x1183 2351x1323 2560x1440 2715x1527 2880x1620 3325x1871 1920x1080 1360x1536 1360x765
script_hwnd: 0x80cee
target: I:\BLOOD 2\GAME\GAME\Blood2.exe
target_dir: I:\BLOOD 2\GAME\GAME
target_name: Blood2.exe
Textswap: s=4;sz=256;path=Textures\VOKSI;n=PgUP;p=PgDn;d=home;sw=end;c=del;q=ins;xBR=0;xBRs=4;l=True;

TimeGetTime Hook 0
GetTckCount Hook 0
CreateProcessA Hook: 0
CreateProcessW Hook: 0
Desktop 1920x1080
OpenAdapter Hook 0
DDraw.dll : C:\Windows\system32\DDRAW.dll
DirectDrawCreate Hook : 0
Succeeded to create DirectDraw
Succeeded to create Direct3D
Succeeded to hook IDirectDraw::Release
Succeeded to hook IDirectDraw2::CreateSurface
Failed to hook IDirectDraw::CreateSurface - detours error 1
Succeeded to hook IDirectDraw4::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::restore
Succeeded to hook IDirect3DDevice::EndScene
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::EndScene
Succeeded to hook IDirect3D3::CreateDevice
Succeeded to hook IDirect3D2::CreateDevice
Succeeded to hook IDirectDraw::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw2::SetDisplayMode
Failed to hook IDirectDraw4::SetDisplayMode - detours error 1
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetSurfaceDesc
Succeeded to hook IDirectDraw::GetDisplayMode
Failed to hook IDirectDraw4::GetDisplayMode - detours error 1
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetPixelFormat
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetSurfaceDesc
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::AddAttachedSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetPalette
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::SetPalette
Succeeded to hook IDirectDrawPalette::SetEntries
Succeeded to hook IDirectDrawPalette::GetEntries
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::QueryInterface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Lock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::UnLock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::UnLock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Blt
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Bltfast
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetDC
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::ReleaseDC
Succeeded to hook IDirect3DTexture2::Release
Succeeded to hook IDirect3DTexture2::Load
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::SetTexture
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Release
IDirectDrawSurface4::Lock is already hooked
IDirectDrawSurface::UnLock is already hooked
IDirectDrawSurface4::UnLock is already hooked
IDirectDrawSurface4::Blt is already hooked
IDirectDrawSurface::QueryInterface is already hooked
Succeeded to hook IDirect3DTexture2::GetHandle
Succeeded to hook IDirect3DDevice2::SetRenderState
Succeeded to hook IDirect3DTexture::Load
Succeeded to hook IDirect3DTexture::GetHandle
Succeeded to hook IDirect3DTexture::Release
Succeeded to hook IDirect3DDevice::Execute
ManagerLock4 : 0
ManagerUnLock4 : 0
Succeeded to hook IDirect3DTexture2::Release
Succeeded to hook IDirectDraw::SetCooperativeLevel
Failed to hook IDirectDraw2::SetCooperativeLevel - detours error 1
Failed to hook IDirectDraw4::SetCooperativeLevel - detours error 1
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::flip
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetAttachedSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::EnumAttachedSurfaces
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetAttachedSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::EnumAttachedSurfaces
1-> CLIENT.EXE -windowtitle "Blood2: The Chosen" -rez H:\data\Blood2.rez -rez sound.rez -rez custom -rez Blood2p.rez -rez Blood2p2.rez -rez Blood2l.rez +multiplayer 0 +EnableOptSurf 1

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Its possible in the future to add an option for , before the game starts, prefetch custom textures caching them to system ram on startup?

In dolphin emulator they created this option to eliminate sttutering loading custom textures, startup time will be a little longer and will use more ram, but the benefit would be good.

EDIT: Or add the posibility of choose the location of "replacements" folder of a game, we can create a ramdisk and put the textures there, the load will be a lot faster

Reply 663 of 687, by Splinter

User metadata
Rank Member
Rank
Member

Thanks @Peixoto for the TRII Upscale which looks great.

http://www.compufixshop.com
Main rig Ryzen 2600X Strix RX580 32GB RAM
Secondary rig FX8350 GTX960 16GB RAM

Reply 664 of 687, by Doggedhalo

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

Hey I have been trying to get evil dead hail to the king running in HD for a while but I can't figure it out. Do you have any advice on how I could get it to 4k if not I can emulate it but would prefer the pc version.

Reply 665 of 687, by ZellSF

User metadata
Rank Oldbie
Rank
Oldbie
Doggedhalo wrote on 2020-01-30, 03:16:

Hey I have been trying to get evil dead hail to the king running in HD for a while but I can't figure it out. Do you have any advice on how I could get it to 4k if not I can emulate it but would prefer the pc version.

1) Peixoto's patches shouldn't be your first resort when trying to force 3D rendering resolution on games not in the list of supported games. dgVoodoo is a better option here: Spec Release dgVoodoo version (with Debug Layer)

2) Evil Dead: Hail to the King uses 2D backgrounds and pre-rendered FMVs, even if you do force it to render 3D objects in 4K it will look really bad.

Reply 668 of 687, by Peixoto

User metadata
Rank Member
Rank
Member
MurraySkull wrote on 2020-02-28, 08:10:

I wanted to ask if it is possible to get Star Wars: DroidWorks to work with Peixoto. I would love to make some ESRGAN upgraded textures for it.

Have you tried it already ? Texture moding has a good compatibility

Reply 671 of 687, by antrad

User metadata
Rank Member
Rank
Member
SirDoge27 wrote on 2020-03-08, 19:35:

Is it possible to run Martian Gothic Unification in widescreen with this?

That game looks interesting, thanks for mentioning it, I will check it out. BTW, that game has pre-rendered backgrounds, so you can't change it to widescreen.

Reply 672 of 687, by nuanug

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

Tomb Raider 2 & 3 FMV's plays as flashing solid colors with sound, im on windows 10 with AMD RX 550. did uninstall and delete folders and registrys, download fresh install from steam, delete peixoto folder and re-extract peixoto.zip, run with default settings. same result. tries older peixoto, same.

Reply 673 of 687, by Peixoto

User metadata
Rank Member
Rank
Member
nuanug wrote on 2020-03-11, 10:17:

Tomb Raider 2 & 3 FMV's plays as flashing solid colors with sound, im on windows 10 with AMD RX 550. did uninstall and delete folders and registrys, download fresh install from steam, delete peixoto folder and re-extract peixoto.zip, run with default settings. same result. tries older peixoto, same.

That happens with the regular or HD FMVs ? If its the HD FMVs, non-exclusive fullscreen can hep, but the current player is just unreliable and will be replaced in the future

Reply 675 of 687, by Dwilamart

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

Hello Peixoto.

I'm having problems running your patch with both Little Big Adventure 1 and Little Big Adventure 2.

Windows 10

LBA1:
The game will start after the injector does its thing, but then I will get a cropped window in the top left corner of my computer with a black screen. The error code doesn't show anything failed. I tried searching the web for info on this, but couldn't find anything. I'm also running the games from my old CDROM copies of the games (NOT the GOG), using LBAWIN0.81.

Peixotos's patch remote settings:
32bit: 1
_macros: up,down,left,right,enter,esc,w,alt,ctrl,space,h,shift,F5,F6
D3D: 1
D3D_Driver: C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdmi.inf_amd64_774120bbcad3ef2b\nvldumd.dll
deadzone: 0.25
dsk: 1920x1080
dsound: 1
error_log: C:\Program Files (x86)\LbaWin\error.log
hd: 1
HDPI: 1
injector_dir: C:\Program Files (x86)\LbaWin
max_4x3_res: 1400x1050
MCI: 1
Mydocs: C:\Users\David Wilamart\Documents
os_version: 10.000000
path: C:\Users\David Wilamart\Documents\Games\Little Big Adventure\LbaWin\
resolutions_list: 320x200 320x240 400x300 512x384 640x400 640x480 800x600 1024x768 1152x864 1280x600 1280x720 1280x768 1280x800 1280x960 1280x1024 1360x768 1366x768 1400x1050 1440x900 1600x900 1680x1050 1920x1080
sclr: 1
script: scripts\lba.ahk
script_hwnd: 0x7e0e08
singlecore: 1
target: C:\Program Files (x86)\LbaWin\LbaWin.exe
target_dir: C:\Program Files (x86)\LbaWin
target_name: LbaWin.exe
usemacros: 1
XBR: 1

CreateProcessA Hook: 0
CreateProcessW Hook: 0
mciSendCommand hook 0
mciSendString hook 0
auxOutSetVolume hook 0
auxOutSetVolume hook 0
auxGetNumDevs hook 0
auxGetDevCaps hook 0
Desktop 1920x1080
OpenAdapter Hook 0
DDraw.dll : C:\WINDOWS\SYSTEM32\DDRAW.dll
DirectDrawCreate Hook : 0
Succeeded to create DirectDraw
Succeeded to create Direct3D
Succeeded to hook IDirectDraw2::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDraw::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDraw4::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::restore
Succeeded to hook IDirect3DDevice::EndScene
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::EndScene
Succeeded to hook IDirect3D3::CreateDevice
Succeeded to hook IDirect3D2::CreateDevice
Succeeded to hook IDirectDraw::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw2::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw4::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw4::EnumDisplayModes
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::SetViewPort2
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::GetViewPort2
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::Clear
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::Clear2
Succeeded to hook IDirect3DViewport::SetViewPort
Succeeded to hook IDirect3DViewport::GetViewPort
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::flip
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetSurfaceDesc
Succeeded to hook IDirectDraw::GetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw4::GetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetPixelFormat
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetSurfaceDesc
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::AddAttachedSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetPalette
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::SetPalette
Succeeded to hook IDirectDrawPalette::SetEntries
Succeeded to hook IDirectDrawPalette::GetEntries
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::QueryInterface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Lock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::UnLock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::UnLock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Blt
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Bltfast
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetDC
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::ReleaseDC
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::TransformVertices
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawIndexedPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawPrimitiveVB
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawIndexedPrimitiveVB
Succeeded to hook IDirect3DDevice2::DrawPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice2::DrawIndexedPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice::Execute
Succeeded to hook IDirectDraw::SetCooperativeLevel
Succeeded to hook IDirectDraw2::SetCooperativeLevel
Succeeded to hook IDirectDraw4::SetCooperativeLevel
So far, so good
CreateFile Hook : 0 <- 0 means no error
CloseHandle Hook : 0 <- 0 means no error

LBA2:
It doesn't seem to launch the injector. Just get a quick message about:
"Changing compatibility for C:\Dosbox-0.74\Games\LBA2EU\LBA2.EXE HIGHDPIAWARE
hProc 824
hProc 824"

then it closes. I had to quickly do a screen capture to see it.

I appreciate your work and your help!

-David

Attachments

  • Screenshot (30).png
    Filename
    Screenshot (30).png
    File size
    1.07 MiB
    Views
    133 views
    File license
    Public domain
  • Filename
    error.log
    File size
    3.74 KiB
    Downloads
    1 download
    File license
    Public domain

Reply 677 of 687, by Peixoto

User metadata
Rank Member
Rank
Member
Dwilamart wrote on 2020-03-15, 18:40:
Hello Peixoto. […]
Show full quote

Hello Peixoto.

I'm having problems running your patch with both Little Big Adventure 1 and Little Big Adventure 2.

Windows 10

LBA1:
The game will start after the injector does its thing, but then I will get a cropped window in the top left corner of my computer with a black screen. The error code doesn't show anything failed. I tried searching the web for info on this, but couldn't find anything. I'm also running the games from my old CDROM copies of the games (NOT the GOG), using LBAWIN0.81.

Peixotos's patch remote settings:
32bit: 1
_macros: up,down,left,right,enter,esc,w,alt,ctrl,space,h,shift,F5,F6
D3D: 1
D3D_Driver: C:\WINDOWS\System32\DriverStore\FileRepository\nvdmi.inf_amd64_774120bbcad3ef2b\nvldumd.dll
deadzone: 0.25
dsk: 1920x1080
dsound: 1
error_log: C:\Program Files (x86)\LbaWin\error.log
hd: 1
HDPI: 1
injector_dir: C:\Program Files (x86)\LbaWin
max_4x3_res: 1400x1050
MCI: 1
Mydocs: C:\Users\David Wilamart\Documents
os_version: 10.000000
path: C:\Users\David Wilamart\Documents\Games\Little Big Adventure\LbaWin\
resolutions_list: 320x200 320x240 400x300 512x384 640x400 640x480 800x600 1024x768 1152x864 1280x600 1280x720 1280x768 1280x800 1280x960 1280x1024 1360x768 1366x768 1400x1050 1440x900 1600x900 1680x1050 1920x1080
sclr: 1
script: scripts\lba.ahk
script_hwnd: 0x7e0e08
singlecore: 1
target: C:\Program Files (x86)\LbaWin\LbaWin.exe
target_dir: C:\Program Files (x86)\LbaWin
target_name: LbaWin.exe
usemacros: 1
XBR: 1

CreateProcessA Hook: 0
CreateProcessW Hook: 0
mciSendCommand hook 0
mciSendString hook 0
auxOutSetVolume hook 0
auxOutSetVolume hook 0
auxGetNumDevs hook 0
auxGetDevCaps hook 0
Desktop 1920x1080
OpenAdapter Hook 0
DDraw.dll : C:\WINDOWS\SYSTEM32\DDRAW.dll
DirectDrawCreate Hook : 0
Succeeded to create DirectDraw
Succeeded to create Direct3D
Succeeded to hook IDirectDraw2::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDraw::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDraw4::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::restore
Succeeded to hook IDirect3DDevice::EndScene
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::EndScene
Succeeded to hook IDirect3D3::CreateDevice
Succeeded to hook IDirect3D2::CreateDevice
Succeeded to hook IDirectDraw::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw2::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw4::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw4::EnumDisplayModes
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::SetViewPort2
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::GetViewPort2
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::Clear
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::Clear2
Succeeded to hook IDirect3DViewport::SetViewPort
Succeeded to hook IDirect3DViewport::GetViewPort
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::flip
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetSurfaceDesc
Succeeded to hook IDirectDraw::GetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw4::GetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetPixelFormat
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetSurfaceDesc
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::AddAttachedSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetPalette
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::SetPalette
Succeeded to hook IDirectDrawPalette::SetEntries
Succeeded to hook IDirectDrawPalette::GetEntries
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::QueryInterface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Lock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::UnLock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::UnLock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Blt
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Bltfast
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetDC
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::ReleaseDC
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::TransformVertices
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawIndexedPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawPrimitiveVB
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawIndexedPrimitiveVB
Succeeded to hook IDirect3DDevice2::DrawPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice2::DrawIndexedPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice::Execute
Succeeded to hook IDirectDraw::SetCooperativeLevel
Succeeded to hook IDirectDraw2::SetCooperativeLevel
Succeeded to hook IDirectDraw4::SetCooperativeLevel
So far, so good
CreateFile Hook : 0 <- 0 means no error
CloseHandle Hook : 0 <- 0 means no error

LBA2:
It doesn't seem to launch the injector. Just get a quick message about:
"Changing compatibility for C:\Dosbox-0.74\Games\LBA2EU\LBA2.EXE HIGHDPIAWARE
hProc 824
hProc 824"

then it closes. I had to quickly do a screen capture to see it.

I appreciate your work and your help!

-David

Try the fix windows size option for LBA 1 (i don't know if the option is available for LBA 1 yet, but it will be in the next update) and different compatibility settings (cpu tab) for LBA 2

Reply 679 of 687, by Dwilamart

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie
Peixoto wrote on 2020-03-21, 03:13:

Try the fix windows size option for LBA 1 (i don't know if the option is available for LBA 1 yet, but it will be in the next update) and different compatibility settings (cpu tab) for LBA 2

Hello Peixoto,

The fix window size is not an option for LBA1. For LBA2, the compatibility settings that you speak of are the different windows operating systems? I tried every single one and it had no effect.

Last edited by Stiletto on 2020-03-23, 21:47. Edited 1 time in total.