Sim Tower help

Having problems with a specific game or application? Post your problems here!

Sim Tower help

Postby Boomer2080 » 2006-10-12 @ 04:39

hey guys, quick question(hopefully), when i go to run the setup.exe file, it says "This program requires Microsoft Windows." anyone know what's going on here? I know for a fact that i'm using windows lol...[/img]
Boomer2080
Newbie
 
Posts: 6
Joined: 2006-10-12 @ 04:24

Re: Sim Tower help

Postby collector » 2006-10-12 @ 05:57

It's DOSBox, not WinBox.
User avatar
collector
l33t
 
Posts: 2417
Joined: 2003-1-15 @ 10:39

Re: Sim Tower help

Postby Boomer2080 » 2006-10-12 @ 15:47

so are you saying i need winbox to run sim tower?
Boomer2080
Newbie
 
Posts: 6
Joined: 2006-10-12 @ 04:24

Re: Sim Tower help

Postby wd » 2006-10-12 @ 16:05

At least for windows games (SimTower) you can't use D-O-S-Box.
It's odd, i know.
wd
DOSBox Author
 
Posts: 10819
Joined: 2003-12-03 @ 21:23

Re: Sim Tower help

Postby DosFreak » 2006-10-12 @ 16:06

No. He's saying that you need to run a WINDOWS game in WINDOWS.

What happens when you try to run Sim Tower in Windows? Does it mention something about AUTOEXEC.NT or CONFIG.NT?
User avatar
DosFreak
l33t++
 
Posts: 8575
Joined: 2002-6-30 @ 16:35
Location: Your Head

Re: Sim Tower help

Postby Boomer2080 » 2006-10-12 @ 16:29

yes, it mentions the AUTOEXEC.NT
Boomer2080
Newbie
 
Posts: 6
Joined: 2006-10-12 @ 04:24

Re: Sim Tower help

Postby DosFreak » 2006-10-12 @ 16:30

User avatar
DosFreak
l33t++
 
Posts: 8575
Joined: 2002-6-30 @ 16:35
Location: Your Head

Re: Sim Tower help

Postby Boomer2080 » 2006-10-12 @ 16:38

heh, sorry i'm so computer ignorant, but how do you disable system restore?
Boomer2080
Newbie
 
Posts: 6
Joined: 2006-10-12 @ 04:24

Re: Sim Tower help

Postby wd » 2006-10-12 @ 16:41

Control Panel/System/System Restore tab
wd
DOSBox Author
 
Posts: 10819
Joined: 2003-12-03 @ 21:23

Re: Sim Tower help

Postby Boomer2080 » 2006-10-12 @ 16:42

nvm i think i found it
Boomer2080
Newbie
 
Posts: 6
Joined: 2006-10-12 @ 04:24

Re: Sim Tower help

Postby Boomer2080 » 2006-10-12 @ 16:57

ok lol, one last thing...sim tower's working fine now, thanks everybody for helping me out, now how do i do a restore point?
Boomer2080
Newbie
 
Posts: 6
Joined: 2006-10-12 @ 04:24

Re: Sim Tower help

Postby Snover » 2006-10-12 @ 19:55

This isn't a general computing helpsite. Such questions should be asked elsewhere. Like Google.
Snover
l33t++
 
Posts: 5204
Joined: 2002-6-30 @ 04:47

Re: Sim Tower help

Postby rabies98 » 2008-9-21 @ 21:35

help!
when i run simtower, it says i need windows.
im using windows and it doesnt say anything about autoexec or config!
im stuck! :sad:
rabies98
Newbie
 
Posts: 1
Joined: 2008-9-21 @ 21:19

Re: Sim Tower help

Postby Snover » 2008-9-21 @ 21:36

Please use your eyes and your brain and read the thread. You cannot run Sim Tower in DOSBox because it is not a DOS game.
Snover
l33t++
 
Posts: 5204
Joined: 2002-6-30 @ 04:47


Return to DOSBox Games/Apps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests