Peixoto's patches for a few old games

Schedules and announcements about program releases.

Re: Peixoto's patches for a few old games

Postby DudemanBroski » 2019-11-23 @ 04:28

I might be a bit of a dummyhead, but should Unreal run in fullscreen with this patch? For me the game runs in weird fullscreen / windowed hybrid mode and try as I might, I cannot make it run in real fullscreen. Is it a limitation in the patch or am I making something really, really wrong? I am using 227i patch also, is this patch incompatible with it? Might that be causing the problem?
DudemanBroski
Newbie
 
Posts: 1
Joined: 2019-11-23 @ 03:40

Re: Peixoto's patches for a few old games

Postby ZellSF » 2019-11-25 @ 10:07

Peixoto wrote:Edit: forgot to fix resolution enumeration again. Next time

:(

Tried some DX9 games without success (Civilization IV, Dead Space, Deus Ex Human Revolution: Director's Cut, Dragon Age Origins, DuckTales Remastered, Legend of Grimrock), one game with partial success (Mirror's Edge, minor visual corruption at bottom, resolution forcing has same issue as dgVoodoo anyway) and one game that seemed perfect (Raiden III).
ZellSF
Oldbie
 
Posts: 1526
Joined: 2006-1-01 @ 18:19

Re: Peixoto's patches for a few old games

Postby Bruce86 » 2019-11-28 @ 10:07

I'm trying to download the file from Google Chrome but without success.

I've already clicked on allow but continues to block it.
Bruce86
Newbie
 
Posts: 4
Joined: 2019-8-17 @ 14:24

Re: Peixoto's patches for a few old games

Postby Bruce86 » 2019-11-28 @ 10:53

Bruce86
Newbie
 
Posts: 4
Joined: 2019-8-17 @ 14:24

Re: Peixoto's patches for a few old games

Postby KainXVIII » 2019-12-01 @ 11:54

Tomb Raider 3 (steam ver) still not working, any ideas why?

Clipboard01.jpg
User avatar
KainXVIII
Member
 
Posts: 339
Joined: 2015-5-20 @ 15:04
Location: Yaroslavl

Re: Peixoto's patches for a few old games

Postby uncaged » 2019-12-02 @ 15:16

Hello, Peixoto!
I have a weird problem and curious if you want to take a look at it.
After installing the gog version of SW Republic Commando on Windows 10 I discovered that none of the video files plays in the game O_o. They ARE located in the game's folder where they should be and I can view them via video player. But in the game there is no intro, no extras and even no main menu background video, its just white BG. I tried messing with codecs and compatibility modes - no changes. I tried older releases - same result. This is actually not game-breaking at all but hurts immersion as hell, the game feels ripped. AFAIK the game shouldnt have any problems with Win10 and I literally cand find any mentioning of this problem.
Can you take a look, please?
uncaged
Newbie
 
Posts: 8
Joined: 2017-10-13 @ 15:37

Re: Peixoto's patches for a few old games

Postby ZellSF » 2019-12-06 @ 23:08

uncaged wrote:Hello, Peixoto!
I have a weird problem and curious if you want to take a look at it.
After installing the gog version of SW Republic Commando on Windows 10 I discovered that none of the video files plays in the game O_o. They ARE located in the game's folder where they should be and I can view them via video player. But in the game there is no intro, no extras and even no main menu background video, its just white BG. I tried messing with codecs and compatibility modes - no changes. I tried older releases - same result. This is actually not game-breaking at all but hurts immersion as hell, the game feels ripped. AFAIK the game shouldnt have any problems with Win10 and I literally cand find any mentioning of this problem.
Can you take a look, please?

Does trying messing with all codecs include removing all of them? You should remove all codecs.

If you think you have, download MPC-HC ( https://mpc-hc.org/downloads/ ), open the game's .avi files in it, right click the video and go to the "Filters" menu and screenshot the list of filters its using.
ZellSF
Oldbie
 
Posts: 1526
Joined: 2006-1-01 @ 18:19

Re: Peixoto's patches for a few old games

Postby uncaged » 2019-12-07 @ 21:00

ZellSF wrote:Does trying messing with all codecs include removing all of them? You should remove all codecs.
If you think you have, download MPC-HC ( https://mpc-hc.org/downloads/ ), open the game's .avi files in it, right click the video and go to the "Filters" menu and screenshot the list of filters its using.


Wow! Turned out I had LAV filters installed and once I uninstalled them - everything works just awesome now! I cant even remember that I installed them, though. Anyway, thank you so much for such an amazing pointing, sir!
uncaged
Newbie
 
Posts: 8
Joined: 2017-10-13 @ 15:37

Re: Peixoto's patches for a few old games

Postby Gaeleath » 2019-12-08 @ 02:49

Hello, I browsed through the thread but haven't found a solution that works yet. I'm having problems launching Tomb Raider 2. It seems to open with the following:

Changing compability for S:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Tomb Raider (II)\Tomb2.exe WinXPSp2
hProc 820
65536 2147418111
65536 2147418111
hProc 820
Peixotos's patch remote settings:
#args: setup
32bit: 1
CompatLayer: WinXPSp2
D3D: 2
D3D_Driver: C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository\nv_dispi.inf_amd64_ff72214788d99390\nvldumd.dll
dshow: 1
dsk: 1920x1080
error_log: S:\Users\_____\Downloads\RECYCLE BIN\Peixoto\Peixoto\error.log
GPad: A=1;B=2;X=3;Y=4;LEFT_SHOULDER=5;RIGHT_SHOULDER=6;bLeftTrigger=7;bRightTrigger=8;Start=9;Back=10;LEFT_THUMB=11;RIGHT_THUMB=12;deadzone=0.000000;
HD: 1
injector_dir: S:\Users\_____\Downloads\RECYCLE BIN\Peixoto\Peixoto
J2K: u=False;a=Up,Down,Left,Right,end,alt,space,ctrl,del,PgDn,shift,numpad0,esc,/,8,9,Up,Down,Left,Right;dz=0.25;
max_4x3_res: 1400x1050
Mydocs: S:\Users\_____\Documents
NEFS: 1
os_version: 10.000000
path: S:\Users\_____\Documents\Games\Tomb Raider\TR2\
resolutions_list: 640x480 720x480 720x576 800x600 1024x768 1152x864 1176x664 1280x720 1280x768 1280x800 1280x960 1280x1024 1360x768 1366x768 1600x900 1600x1024 1680x1050 1920x1080 1440x900 1400x1050
script: Scripts\Tomb2.ahk
script_hwnd: 0x909ae
singlecore: 1
svs: 1
target: S:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Tomb Raider (II)\Tomb2.exe
target_dir: S:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Tomb Raider (II)
target_name: Tomb2.exe
Textswap: path=Textures\VOKSI;s=4;sz=256;n=];p=[;d=p;sw=i;c=o;q=q;l=0;

FileHooks 0
CreateFileA_Hook Hook : 0 <- 0 means no error
CreateProcessA Hook: 0
CreateProcessW Hook: 0
Desktop 1920x1080
OpenAdapter Hook 0
DDraw.dll : C:\Windows\SYSTEM32\DDRAW.dll
DirectDrawCreate Hook : 0
IDirectDraw2: 0:DDERR_OK
IDirectDraw4: 0:DDERR_OK
CoopLevel: 0:DDERR_OK
Surface4: 0:DDERR_OK
Surface3: 0:DDERR_OK
Surface2: 0:DDERR_OK
Surface: 0:DDERR_OK
Succeeded to create DirectDraw
Direct3D: 0:DDERR_OK
ViewPort: 0:DDERR_OK
Texture: 0:DDERR_OK
Direct3D2: 0:DDERR_OK
ViewPort2: 0:D3DERR_OK
Texture2: 0:DDERR_OK
Direct3D3: 0:DDERR_OK
ViewPort3: 0:D3DERR_OK
VertexBuffer: 0:D3DERR_OK
Device3: 0:DDERR_OK
IDirect3DDevice2: 0:DDERR_OK
Device: 0:DDERR_OK
Exec Buffer: 0:D3DERR_OK
Succeeded to create Direct3D
Succeeded to hook IDirectDraw2::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDraw::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDraw4::CreateSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::restore
Succeeded to hook IDirect3DDevice::EndScene
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::EndScene
Succeeded to hook IDirect3D3::CreateDevice
Succeeded to hook IDirect3D2::CreateDevice
Succeeded to hook IDirectDraw::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw2::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw4::SetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw4::EnumDisplayModes
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::SetViewPort2
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::GetViewPort2
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::Clear
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::Clear2
Succeeded to hook IDirect3DViewport::SetViewPort
Succeeded to hook IDirect3DViewport::GetViewPort
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetSurfaceDesc
Succeeded to hook IDirectDraw::GetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDraw4::GetDisplayMode
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetPixelFormat
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetSurfaceDesc
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::AddAttachedSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetPalette
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::SetPalette
Succeeded to hook IDirectDrawPalette::SetEntries
Succeeded to hook IDirectDrawPalette::GetEntries
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::QueryInterface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Lock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::UnLock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::UnLock
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Blt
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Bltfast
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetDC
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::ReleaseDC
Succeeded to hook IDirect3DViewport3::TransformVertices
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawIndexedPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawPrimitiveVB
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::DrawIndexedPrimitiveVB
Succeeded to hook IDirect3DDevice2::DrawPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice2::DrawIndexedPrimitive
Succeeded to hook IDirect3DDevice::Execute
Succeeded to hook IDirect3DTexture2::Release
Succeeded to hook IDirect3DTexture2::Load
Succeeded to hook IDirect3DDevice3::SetTexture
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::Release
Succeeded to hook IDirect3DTexture2::GetHandle
Succeeded to hook IDirect3DDevice2::SetRenderState
Succeeded to hook IDirect3DTexture::Load
Succeeded to hook IDirect3DTexture::GetHandle
Succeeded to hook IDirect3DTexture::Release
Succeeded to hook IDirectDraw::SetCooperativeLevel
Succeeded to hook IDirectDraw2::SetCooperativeLevel
Succeeded to hook IDirectDraw4::SetCooperativeLevel
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::flip
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::GetAttachedSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface4::EnumAttachedSurfaces
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::GetAttachedSurface
Succeeded to hook IDirectDrawSurface::EnumAttachedSurfaces
IDirect3DDevice2::DrawPrimitive is already hooked
Method BeginScene is not hooked yet
Succeeded to hook IDirect3DDevice2::BeginScene

Then it seems like it's going to load because a pitch black screen comes up on the screen, off to the side and it can't be moved, and then both windows close down and nothing else happens. I don't know what I'm doing wrong here. T.T Any help would be greatly appreciated. Running the Steam version on Windows 10 64bit.
Gaeleath
Newbie
 
Posts: 1
Joined: 2019-12-08 @ 02:42

Previous

Return to Release Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests