Can't install Quake 1 from CD in DOSBox

Having problems with a specific game or application? Post your problems here!

Can't install Quake 1 from CD in DOSBox

Postby Kilo » 2019-6-11 @ 19:56

Running Install.bat or Dos\INSTALL.exe in DOSBox brings the installer to an error saying the CD isn't in my drive even though it is.
Kilo
Newbie
 
Posts: 5
Joined: 2019-6-10 @ 23:32

Re: Can't install Quake 1 from CD in DOSBox

Postby dougdahl » 2019-6-12 @ 05:46

Did you mount the cd with "-t cdrom"?
Some games check that they're being installed from what they think is a cd drive and won't run from what they think is a hard drive.
dougdahl
Member
 
Posts: 178
Joined: 2003-11-02 @ 06:07

Re: Can't install Quake 1 from CD in DOSBox

Postby Kilo » 2019-6-12 @ 06:02

That was it, thanks.
Kilo
Newbie
 
Posts: 5
Joined: 2019-6-10 @ 23:32


Return to DOSBox Games/Apps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests