Stars! runs on dosbox ?

Having problems with a specific game or application? Post your problems here!

Stars! runs on dosbox ?

Postby roarkes » 2019-2-07 @ 14:46

Image
Image
Image

Image
I have a spanish compilation, named Puntosoft Interactive, with Stars! and Tactical manager 2. I tried to run from dosbox command line, the executables found on INSTALL folder. Doesen't work.

Image
From theyr manual (the DOS word is highlighted by me in text application, PDF-XChange Editor) they give advice for Windows 3.1
Should i try this ?

Image
DOS batch file can be a way, but they don't explain further.
Doom4ever
User avatar
roarkes
Newbie
 
Posts: 10
Joined: 2011-9-05 @ 19:36
Location: Romania

Re: Stars! runs on dosbox ?

Postby Dominus » 2019-2-07 @ 15:20

Isn't this clear? Without Windows 3.x it can't run in Dosbox. Stars is not a Dos game (as the installer states explicitly).
You can however install Windows 3.x in Dosbox and then run both
User avatar
Dominus
DOSBox Moderator
 
Posts: 7779
Joined: 2002-10-03 @ 09:54
Location: Ludwigsburg


Return to DOSBox Games/Apps

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest