VOGONS


First post, by bofh.fromhell

User metadata
Rank Member
Rank
Member

Anyone with a complete one that can help a fella out?
One component on mine has been knocked off somehow.
I'm assuming its a cap so values would be helpful!

IlEGGjdl.jpg

Reply 2 of 6, by bofh.fromhell

User metadata
Rank Member
Rank
Member
i2lgames wrote on 2020-01-31, 11:40:

It looks to be a 16v 1000u capacitor

Curses 16v 1000u is my only weakness!

Tho on this ES it looks like a 16v 470u, wich means I'm in buisness again!

http://www.yjfy.com/images/oldhard/video/3D_P … 9000_PCI_ES.jpg

Thanks for the reply!

Reply 3 of 6, by bofh.fromhell

User metadata
Rank Member
Rank
Member

Well no dice.
Mobo post beeps but no monitor signal.
Card has been "repaired" by some previous owner tho so I guess its time to redo all that.
Or maby just bin it.
Dunno if its worth spending a lot of time on, even if it seems to be a somewhat rare card.

Reply 4 of 6, by i2lgames

User metadata
Rank Newbie
Rank
Newbie

That's odd, if there was a problem i don't think that it would post. Since it does then i think that it is a good thing. Does the motherboard boot from an internal video card? You can try all the outputs to see if you can get a picture.

Reply 5 of 6, by derSammler

User metadata
Rank l33t
Rank
l33t

I have many faulty video cards that just show a black screen but do not block the system from booting otherwise. That's not really odd.

Anyway, first check both VGA and DVI. Maybe it's only sending a signal to one of the two.

http://retro-net.de/blog.html

Reply 6 of 6, by bofh.fromhell

User metadata
Rank Member
Rank
Member

Slight update.
Reflowed what i could reach and cleaned the board thoroughly, previous owner left tons of flux.
And I now have a picture, well sort of:

we2ZQbwl.jpg

Both analogue and digital looks the same =/